sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ikuisuusongelma

Mulla on eräs jatkuvasti ilmenevä ongelma, sen nimi on punainen, tumma ja vaalea. Kyseinen ongelma uusiutuu n. kolmisen kertaa vuodessa ja kohdistuu hiuksiini. Joskus ongelma johtaa toimenpiteisiin, joista saattaa koitua pitkäaikaista mielipahaa ja itseinhoa. (suom. "pieleen menneitä hiusvärikokeiluja, epäonnistuneita raitoja, pari hirveää värinpoistoa, gootahtavia lopputuloksia".)

Tällä hetkellä haaveilen punertavasta tukasta, mutta sitä saa olla irrottamassa taas kolmisen vuotta, kun vaalea kausi iskee.


Nykyinen väri. Kuvassa esiintyy myöskin ystäväni Isan poikaystävän tekemä kaunis joulukortti!




Vaaleampi väri. (Naama muistuttaa muuten vähän ylemmässä kuvassa olevaa joulukorttia)




Tummempi väri. (Huom pituus!)




Punaista ja vaaleaa, värimallina Wellalla.

Koska väri vaihtelee näiden kolmen välimaastoissa enemmän tai vähemmän, harvemmin tai useammin, kysymys "hiusten väri" tuottaa aina suurta tuskaa. Vastaan yleensä "oksennus", sillä se kuvaa ehkä parhaiten hiustyyliäni.

Se hiuksista. Jos jollakulla on jokin mielipide sopivimmasta väristä, sen saa kertoa mielellään!

Eilen oli muuten yllättävän hauska ilta, skankkasimme sen verran kovaa, että iskin käteni lavan reunaan, ja kolme sormea on turvoksissa, nimettömästä vuoti vähän vertakin.

Tänään taitaa olla ensimmäinen adventtisunnuntai. Oikeastaan en tiedä, mikä adventtisunnuntain alkuperäinen tarkoitus on. Taidan googlettaa sen nyt.

Adventti (lat. adventus Domini, "Herran saapuminen / tuleminen") tarkoittaa joulua edeltävää vajaan neljän viikon jaksoa kristillisessä kirkollisessa kalenterissa. Läntisten kirkkojen kirkkovuosi on keskiajan lopulta lähtien alkanut ensimmäisestä adventtisunnuntaista, joka on aikaisintaan 27. marraskuuta ja viimeistään 3. joulukuuta Adventtisunnuntait ovat neljä joulua edeltävää sunnuntaita.

Ahaa. Mistähän suunnasta Herra saapuu? Ovesta vaiko ikkunasta? Mulla ei ole tarjota sille edes kahvia, kun suodatinpussit loppuivat. (Tuiken mukaan tosin talouspaperista voi tehdä hätäsuodatinpussin!) Toivottavasti Herra ei loukkaannu, mutta taidan lähteä mieluummin kahvittelemaan tyttökavereitteni kanssa. Samalla voisin ostaa itselleni joulukalenterin, sillä huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä!

2 kommenttia:

Pete P. kirjoitti...

Mihin joulukalenteriin päädyit? Mä otin Kinderin. Ja Veikkauksen arpakalenterin, tietysti.

Aida kirjoitti...

Halpaan talonkattoon, josta on huono kuva uudemmassa postauksessa, raha ei riittäny parempaan! Vau, veikkauskalenteristahan voi oikeesti voittaa jotain. Hitto, oliskohan munki pitäny..