torstai 18. joulukuuta 2008

KUNG POO!

Heräsin tänään yhdeltä. Nousin ylös ja ymmärsin, että nyt on ihan toden totta loma, ja lomalla tulee sellaisiakin päiviä, jolloin ei ole sopinut tekevänsä yhtään mitään itse tai kenenkään kanssa. Onneksi Anna on tullut Helsinkiin koko loman ajaksi! Päätin suoda itselleni halvan kiinalaisen aterian ja kahvit hänen seurassaan.

Jatkoimme kiertelyä keskustassa, ja nappasin mukaani värittömän kynsilakan ja tämän mekon! Anna osti farkkulegginsit.





Pieni kaula-aukko-ongelmanratkaisu tosin täytyy vielä tehdä... Huom! Poistin kynsilakan! En muistanut edes, miltä kynnet näyttävät ilman sitä.

Istuimme Stockmannilla erään nurkan portailla varmaan tunnin ja hölötimme Amsterdamin matkasta. Aloitan lähtölaskennan tänään! 10! Hostellielämä on parasta maailmassa! Heti huutomerkin liikakäyttämisen jälkeen! Kävimme myös seitsemännen kerroksen megalahjapakkaamossa istuskelemassa, juomassa vettä ja puhumassa kovaan ääneen lahjojen pakkaamisesta. Yhtäkkiä iski vaan sellainen fiilis, ettei meitä kaivattu siellä, ja lähdimme pois. Täyteen hissiin tuli äiti ja pieni lapsi. Hississä oli kuolemanhiljaista, kunnes lapsi kysyi äidiltään "äiti missä sä oot?" Kaikki nauroivat. "Äiti on tässä."

Huomenna aionkin urakoida sellaisen suursiivouksen, että kalorit helvettiin! Aion pudistella, pyyhkiä, järjestellä, lakaista, hinkata, hioa, rymistellä ja lopulta pakata rinkan täyteen kamaa ja siirtyä puolen omaisuuteni kanssa Haagaan.

Muita hyviä asioita:
- Kukkani on puskenut ihan uuden ja pitkän verson, eli olen hyvä kasvin pitäjä, eli olen onnistunut elämässäni tähän asti, ja voin saada joskus kaksi mustaa kissaa
- Katson koko illan Gilmore Girls season 2sta, juon teetä ja syön tomaatti-basilika-varmakoppenin
- Jouluaattoon on alle viikko!
- Olen tiskannut
- Olen nähnyt aika kiitettävästi kavereitani

Ei niin hyviä asioita:
- Kotiini on hyökännyt banaanikärpäsarmeija, koska annoin bioroskiksen olla liian pitkään vailla tyhjennystä
- Hiukseni tuntuvat kasvan tuskallisen hitaaseen tahtiin
- Kuulin, että Heavy Metal -luentopäiväkirja pitäisi palauttaa jo huomenna. Eiköhän sen aika äkkiä sutaise.

Ei kommentteja: