tiistai 16. joulukuuta 2008

Valveilla

Elämä on kummallista. Välillä ainoa asia, jota tahtoisi tehdä, on ympärivuorokautinen nukkuminen, sekavien unien näkeminen ja todellisuuden pakeneminen, ja välillä ei malttaisi mennä nukkumaan ollenkaan, koska juuri nyt tällä hetkellä on pakko olla valveilla. Viikonlopun unirytmilläkin voi tietysti olla näppinsä pelissä.

Sain ensinnäkin kameran takaisin, ja vihdoin siitä oli älytty korjata zoominappulan katkennut jousi. Kuvia en tosin vieläkään osaa näköjään ottaa. Menin katsastamaan Jannin uuden asunnon (miksi kaikki muut paitsi minä asuvat tilavissa ja hienoissa asunnoissa, joissa on esimerkiksi sellaisia luksusasioita kuten keittiö, siellä sijaitseva vesijohto tai mahdollisuus liikkua huoneesta toiseen). Emma liittyi seuraamme, ja lystiä oli. Menimme Kamppiin ja minä juoksin karkuun niitä "HELLOOOO MISS WOULD YOU LIKE TO"-meikkifeissareita. Kerran suostuimme Isan kanssa käsien kuorintaan, ja käsiäni kirveli ja pisteli kaksi seuraavaa päivää.


Emma 8 vuotta


Jannin eteisen lamppu

Lampusta tulikin mieleeni, että olen sairastunut lamppukuumeeseen. Se on edennyt jopa siihen pisteeseen, että googletan usein kuvia erityisen hienoista lampuista ja aion ruveta salamabongauksen lisäksi harrastamaan lamppubongausta. Ehkä teen tällä viikolla vielä lamppupostauksen.



Tällainen taulu on ihana idea! Sieltä löytynee suurin osa Jannin läsnäolon rikastuttamien keikkojen ja muiden lipuista.

Kotona vietin lomaa katsomalla loppuun Gilmoren tyttöjen ensimmäisen tuotantokauden. Spännande.
Huomenna katsomme Iidan kanssa väliin jääneet Greyn anatomian jaksot. Aivojennollausviihde on hieno asia!

Ainoa tylsä puoli tasaisen hyvässä fiiliksessä on se, että unista tulee niin tylsiä. Näin eilen unta SINISISTÄ HUOPIKKAISTA. Minä, jonka unet ovat yleensä surrealistisia megaluokan action-komedia-draama-scifi-trilleri-sotaelokuvia, joista herääminen tuottaa suurta tuskaa. Siinä ehkä syy sille, miksei nukkuminen nyt oikeen käy päinsä. Luultavasti näen unta vuohenjuustopastasta tai maassa kasvavasta kukasta.


Kuvassa minä ja Tessa perjantaiyön eläkkeellä viikko sitten. Ovessa lukee "Talonpoika". Taitaa olla seuraava sukunimeni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VOI EI OLEN LIHAVA

t: mannetakki

Aida kirjoitti...

hei mannetakki oli omalla tavallaan tosi....musta. <3