tiistai 2. joulukuuta 2008

Siunattuja ovat ne, jotka eivät saa migraatioideoita

Luulen, että mun olisi hyvä ruveta heräämään aikaisin, koska tunsin oloni ihan mielettömän hyväksi, kun odotin raitiovaunua "jo" kahdeksalta, ihan kun olisin jotenkin rikkonut rajojani ja nostanut ihmisarvoni ainakin kaksi tasoa korkeammalle fiksuuspyramidissa. Se oli ihanaa, aivot heräsivät vasta kun tajusin olevani jonkun tuntemattoman luokan edessä läpikäymässä jatkosotaa.

Olin ihan naatti, mutta hemmetin tyytyväinen, kun koulupäivä oli ohi. Vain yksi luokka oli rasittavahko, ja sielläkin oikeastaan vaan muutama tyttö temppuili. Tunnen itseni jollain tavalla kelvollisemmaksi, kun saan jaella käskyjä, tehtäviä, hölöttää, ja jopa selittää asioita niinkuin muka tietäisin niistä jotain sen suurempaa. Se on kivaa. Osasin myös tyylikkäästi pitää suuni kiinni uskonnontunnilla, kun neljä poikaa totesivat Jeesuksen olevan kusetusta. Ne vähän arkailivat sanoa sitä, luulivat kai, että uskonnon sijaisen on oltava HC-kristitty. Parasta on kuitenkin se, kun 14-vuotiaat ovat niin huvittavia, niillä on niin huonoa läppää, että jouduin pariinkin otteeseen kääntämään kasvoni poispäin, etten olisi revennyt nauramaan päin lärviä. Tuossa iässä on vielä niin paljon energiaa, ja kasiluokka taitaakin olla leteistä vetämisen kulta-aikaa.

Kävin äsken salilla juoksemassa Isan kanssa, ja kaupan kautta kun palasimme, söin justiinsa avokadon sekä lempiasiani ruisleivän sulatetulla aurajuustolla. Jälkkäriksi ostin kiiwejä. Huomenna saa taas kalenterista suklaata, jihuu.

Kunhan saan televisiotutkimuksen luentopäiväkirjani valmiiksi, niin käyn ostamassa jouluvalot. Hyvällä tuurilla se tapahtuu huomenna, huonolla tuurilla vasta torstaiyönä, jolloin se saattaa ehtiä lokeroon perjantai-aamuksi.

Huomenna siis luvassa lähinnä vihaista näpyttelyä.
AINIIN! Meidän tiedotuslistalle tuli tällainen maili:

"--- Ohjelma:
18:00 Musiikkiterapeutti Jouni Aavaluoma: Musiikin positiiviset vaikutukset ihmiselle
19:00 Kahvitarjoilu
19:30 Psykoanalyytikko Elina Reenkola: Nainen ja viha

HUOM: Reenkolan luento soveltuu nimestä huolimatta hyvin myös miehille! Jos olet koskaan ajatellut kuinka eri planeetalta naiset ovat, tai vaikket olisikaan, tämä luento voi auttaa sinua ymmärtämään naispuolisia ystäviä, perheenjäseniä, kumppaneita ja työkavereita. Reenkola on kirjoittanut aiheesta myös kirjan, josta löytyy tietoa Internetistä, esim.
http://www.kotiliesi.fi/kirjat/arkisto/2008/11/14/elina-reenkola-nainen.aspx"

HAHAHAH! Nainen ja viha! Jos en pääse ikinä mihinkään hyvään ammattiin, niin musta tulee nainen ja viha -luennoitsija. Mun luennoilla pääsee sitten tutustumaan tylsän analyysin ja "miksi ei nainen ole vihainen"-päivittelyn sijasta käytäntöön, sanan tarkassa merkityksessä.

Ja siitä tuli taas mieleen, ettei mua huvita tulla enää isona miksikään. Varmaankin huvittaa ruveta vaan vihaiseksi naiseksi. Tai sitten ei pidä koskaan tulla isoksi, sekin on vaihtoehto. Toisaalta olisi vähän typerää istua nelikymppisenä kädet puuskassa ja murista, että MINÄHÄN OLEN VIISTOISTA!



Kuvassa siis Aida, 15.

(On hyvä kysymys, miten tämäkin postaus oli liittyvinään jouluun muuten kuin, että ilmoitan nyt lanttulaatikon olleen gallup-suosikki. Minä pidän eniten porkkanalaatikosta.)

1 kommentti:

Pete P. kirjoitti...

Ja siitä tuli taas mieleen, ettei mua huvita tulla enää isona miksikään. Varmaankin huvittaa ruveta vaan vihaiseksi naiseksi. Tai sitten ei pidä koskaan tulla isoksi, sekin on vaihtoehto.

Sama fiilis. Paitsi ehkä toi keskimmäinen lause ei.

Haha, tässä spämmäyksenestosana oli "stiffar"! Jättekul!