torstai 4. joulukuuta 2008

Vain tontuilla on joulukiireitä

Mikä mainio sattuma, että opintotuki ja veronpalautukset rysähtivät tilille kertaheitolla. Huono homma oli vaan se, että kun maksoin vuokran, ymmärsin, että mun pitäisi oikeasti tinkiä vähän ruokakauppalaskustani sekä viikonlopuista, jos meinaan päästä jäljelle jääneillä rahoilla sekä joululahjanhankintaan että Amsterdamiin (lähtöön enää 24 päivää huom huom!!!).

Voin ihan hyvin jättää kalliin tuopin, mynthonit tai pähkinäjugurtin ostamatta, mutta näistä en luovu!


Kolmen hedelmän mehu. Se maksaa tuplasti mitä jokin litkumehu, mutta se on hemmetin hyvää, eikä siinä ole lisättyä sokeria! Sitä säilytetään maitokaapissa, eli se on ostettaessa kylmääkin!


VARMA KOPPEN! Tämä katkarapumaku ei ollut ehkä ihan nappi, mutta näitä on hauskaa keitellä illalla, kun ei viitsi vetää enää mitään raskasta. Ne ovat kyllä luvattoman hintavia (1,60-2,10/paketti)

Meidän pihalle on tuotu joulukuusi.



Aika ruma kuva. Toivottavasti pystyn joskus parempaan.

Sain pikkujouluissa Joulupukilta tryffeleitä, jotka unohdin ottaa mukaan. Onneksi sain tänään ne takaisin!



Mutta sitten - tättädää - joulun kohokohta, minä ostin elämäni ensimmäiset ikiomat jouluvalot!
Olin seota kaupassa, koska tarjontaa oli niin valtavasti. Oli värejä, koristeluja ja malleja, timanttia, palloa, lyhtyä, tähteä, marjoja, ties mitä! Päädyin kuitenkin perinteiseen värittömään pikkulamppuköynnökseen, joka pääsi koristamaan ykköspaikkaani kotona - parven alla olevaa nurkkaa, jossa dataan, luen, aherran ja syön. Rupesin muuten miettimään yhtenä päivänä, että miten kivaa olisi omistaa ruokapöytä.


Ensimmäinen kokeilu oli, kuten kuvasta näkyy, täysi floppi.


Toivottavasti sinitarramöykyt pitää...!


Tiebokone_nurkka omistettu Emmalle<3

Tänään on ollut vähän Beatles-fiilis, mikä on oikein kivaa pitkästä aikaa. Sen kunniaksi pakkasin kamani Beatles-laukkuun.
Olen myös iloinen siitä, että hiukseni ovat kasvaneet taas vähän, ja nuttura näyttää isommalta. Kuusikymppisenä aion olla maailman löysänutturaisin täti.






Illalla mennään isän kanssa Liberteen katsomaan sukulaispojan bändin Jeavestonen keikkaa. Mun olis ehkä hyvä joskus hengailla myös kavereiden kanssa, vai mitä?

Huomenna alkaa viikonloppu, ja ohjelmassani on mm. sointuanalyysia ja musiikin teorian pänttäämistä. Onpa innostavaa. Onneksi aion antaa itselleni luvan myös nähdä ystäviä!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kai oot kokeillu varma koppenin tomaattibasilikaa? Se on parasta, sit ku siihen lisää vielä nuudelewita, niin... bueno :)

Unknown kirjoitti...

nuudelwita juurikin....

Aida kirjoitti...

Joo! Se on jees! Mut oikeestaan tähän astisista kokeiluista paras on ollu joku sipulimössö!