keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Varhainen lintu lahjan nappaa

Eilen pidimme tosiaan Grey's anatomy -maratonin Iidalla ja teimme salaattia. Se ei ollut kanasalaatti eikä fetasalaatti, mutta siinä oli molempia. HMMMM!





Koukkasimme vielä Hennalla teen ja piparien merkeissä.

Tänään heräsin 7:20, mikä on minulle todella suuri saavutus. Menin nuokkumaan terveyskeskukseen, jossa odotin noin puoli tuntia aikani alkavan. Kummallinen täti puhui ronskilla äänellä ja antoi ajan foniatrille tammikuuksi.

Ja koska olin kerrankin aikaisin liikenteessä, päätin lähteä lahjanhankintaan. Ehdin hankkia kolme lahjaa, jonka jälkeen menin syömään ja pyykinpesuoperoimaan Haagaan. Isä ilmoitti menevänsä lahjaostoksille Itikseen, ja päätin lähteä mukaan. Kuinka ollakaan, istuessani autoon, housuni repesivät JÄLLEEN! Oikeasti apua, ihan kuin jostain idiootista hauskat kotivideot -pätkästä! Ostin saman tien uudet samanlaiset, mutta eri värisenä.

Tämä ei tullut minulle mitenkään yllätyksenä, mutta joulun alla kauppojen asiakaskunta on erityisen idioottimaista. Lahjapakkaamoon köpötteli nainen, joka osti hehtaarinkokoisen lahjan. Paketoija yritti ilmiselvästi parhaansa (oli meinaan aikaa seurailla paketoijien työskentelyä), mutta nainen ei ollut tietenkään tyytyväinen. Lahja oli liian suurikokoinen, ja koska siihen piti laittaa muutama iso paperiarkki päällekkäin, niin siihen jäi pieni sauma, johon nainen sitten ylimielisesti totesi, että "ei tuollaista pakettia voi antaa, HYI SAUMA YÄK JNE". Kauhea valitus jostain helvetin saumasta. Rikkihän se revitään kuitenkin! Piti sitten ottaa miljoona metriä sitä paperia mukaan, kiilata muita ja todeta, että jopas on kiire sinne sun tänne ja sauma yäk.

Toinen taulapää asioi apteekissa. Naikkonen kurvasi kassalle ja pyysi jotakin reseptilääkettä, ja kun myyjä kysyi "vain yksi?" nainen aloitti kamalan huudon "EIKU KAIKKI MITÄ SILLÄ SAA KAIKKI KAIKKI KAIKKI KAIKKI" ja myyjä totesi jotakin tyyliin "kolmen paketti siis". Siitä vasta alkoi valitus: "MINÄ olen AINA ottanut enemmän kuin yhden!!" (Hyvä, myyjillä kun on tapana muistaa kaikkien asiakkaiden vakio-ostokset isoissa myymälöissä.) Toinen myyjä huomautti naisen pyytäneen kyllä yhtä pakettia, ja selitti, että lääkettä on kolmen ja yhden paketeissa, ja siksi asiasta kysytään, ja siitä asiakas vallan innostui. Vaati myyjän nimeä ja meuhkaus jatkui. Kun arvon rouvan lääke saapui, koko apteekki tuskin välttyi kuulemasta tätä "VASTAAN TÄÄLLÄ KYLLÄ OSATAAN VÄITTÄÄ MUTTA MISTÄÄN EI MITÄÄN TIEDETÄ JA KYLLÄ KAIKKI ON NYT NIIN PERSEESTÄ JA TÄMÄ APTEEKKI ON PERSEESTÄ JA KUULEEHAN KAIKKI ETTÄ TÄMÄ APTEEKKI ON HUONO"-palopuhetta. Hah, nautin suorastaan, kun apteekkari toivotti hyvät päivänjatkot ja nainen tuhisi ja yritti todistella muille vuoroaan odottaville, miten typerä tämä apteekki on.

Tällaisten asioidenhan ei pitäisi minua enää liikuttaa, mutta alan itse lähes tuhista, kun törmään tuollaisiin ihmisiin. Olin jo vähällä huutaa, että pistäkäähän rauhoittavia sekaan, niitäkin se kaikki, mitä reseptillä saa. Asiakaspalvelu on maailman paskinta hommaa, ja sympatiat nousevat pilviin, kun joutuu katselemaan vierestä tuollaista. Omat kokemukset kun ovat yhä tuoreessa muistissa. Ihmisiä saa ilmeisesti hyökyttää mielensä mukaan vaan siksi, että niillä sattuu olemaan tietyn lafkan pusero ja pahassa tapauksessa nimilappukin...

Olen kylläkin tyytyväinen, ettei lahjoista tarvitse enää ottaa stressiä!
Pian Anna ja Tuike tulevat meille tekemään megakaakaota. Tai sitten lähdetään jonnekin kuppilaan. En omista tarpeeksi isoja mukeja.

Ja sain palkan! Tuntipalkka on 20,19 euroa! MITÄMITÄMITÄMITÄ! Lisää sijaisuuksia kiitos pian!

4 kommenttia:

Pete P. kirjoitti...

Etkö tiennyt palkasta? Sehän siinä parasta juuri on...

Varo kuitenkin, ettet ikinä missään tilanteessa tee yli kuukauden mittaista pätkää yhteen putkeen, koska silloin se muuttuu tavalliseksi kuukausipalkaksi, joka ei oo tuntia kohti ihan yhtä hyvä.

Aida kirjoitti...

olin kuullu jotain villejä huhuja, mut jotenkin ajattelin et jos uskottelen sen olevan jotain kympin luokkaa, en ainakaan pety. on se homma mun mielestä kivaakin!:D ja tän päivän jälkeen vielä parempaa!

Anonyymi kirjoitti...

Luulen et apteekeis tollanen paskanheitto on niin arkipäivää et ne osaa ottaa tollaset ihan läpäl. Mieti nyt kaikkii niitä skitsoasiakkaita.

Aida kirjoitti...

niin no sitä mäkin ensin ajattelin, mutta jotenkin silti niskakarvat nousee pystyyn missä tahansa tilanteessa, jossa joku ryhtyy pätemään työntekijöille ja noi kaikki "en tuu enää koskaan tänne, sä oot paska, tää paikka on paska, et tiedä mistään mitään" -uhkaukset saa vaan huvittuneisuuden sijasta vihaseks. en voi jotenkin uskoa, että kukaan ihminen oikeasti jaksais pidemmän päälle kuunnella sellasta, vaikka jotkut osaavat ilmeisesti kehittää aspal-panssarin ja suodattaa kaiken ikävän palautteen. see, tää on mulle sydämen asia:D